Indecs: A hatékony követeléskezelés

Szerző: | 2023.dec.1

Az Indecs neve már régóta összefonódik a hatékony és átfogó követeléskezeléssel. A piacon a versenytársakhoz képest kiemelkedünk, mivel olyan megoldásokat kínálunk, amelyek lefedik a követeléskezelés teljes folyamatát.

Az Indecs egyedülállóvá teszi szolgáltatását azzal, hogy nem csak a korai puha vagy a jogi szakaszra fókuszál, hanem teljeskörű támogatást nyújt a behajtási folyamatok minden pontján az iktatástól, a pénzügyen át, a jogi eljárásokig. Ezáltal ügyfeleinknek nem kell több szolgáltatóval együttműködnie, mert Indecs rendszerünkben minden behajtási munkafolyamathoz támogatást nyújtunk.

A közös munka első pillanatától kezdve nyilvánvalóvá vált ügyfeleinknek, hogy szakértői csapatunk mélyreható, 15 éves tudással rendelkezik a követeléskezelés, és a követeléskezelési informatika terén, legyen szó egy meglévő rendszer leváltásáról, vagy új „zöldmezős” bevezetésről. Ez a szakértelem nemcsak időt, hanem pénzt is megtakarít ügyfeleinknek, mivel nincs szükség hosszú és bonyolult tudástranszferre.

Az ügyfeleink visszajelzései azt mutatják, hogy az Indecs nemcsak informatikai problémákra nyújt megoldást, hanem figyelmet fordít valamennyi üzleti kihívásra is. Azok, akik korábban rossz tapasztalatokat szereztek más szolgáltatóknál, végre megtalálták velünk azt a partnert, aki megérti és hatékonyan kezeli az üzleti problémáikat.

A szoftver funkcionalitásában alapvetően két csoportot különböztetünk meg, az irodaautomatizálási keretrendszert és az üzleti funkciókat:

Az irodaautomatizációs keretrendszer főbb rendeltetései közé tartozik a jogosultságkezelés, naplózás, folyamatkezelés, feladatsorok menedzselése, eseménynaplók, dokumentumkezelés és a vezetői információs rendszer.

Az üzleti funkciók feladata a levélírás, iktatás, SMS küldés, be- és kimenő hívások kezelése, részletfizetés, fizetési meghagyás, végrehajtás, árverés, felszámolás, szerződés nyilvántartás, kalkulációk, bank, szállítók, vevők és főkönyvi feladások köré kiterjed ki.

A szoftver mérhető adatai közül a legjelentősebbek a felhasználószám és az ügyszám, melyek beszédesen mutatják, hogy az Indecs rendszere kiforrott, stabil és robosztus. A jelenlegi ügyfeleink között megtalálható a több mint 500.000 feletti ügyszámú és több mint 250 felhasználószámú rendszer is, amely jól mutatja a rendszer robosztus mivoltát, skálázhatóságát és megbízhatóságát.

A szoftver az évek során folyamatos fejlesztésen ment keresztül és büszkén állíthatjuk, hogy az aktuális trendekhez és igényekhez igazodik. Az Indecs legközelebb a folyamat-automatizáció terén újul meg jelentősen. Az ügyfelek által megadott üzleti folyamatok egyedi programozásával létrehoztuk a jelenlegi rendszert, amely bár hatékony, viszont kevésbé rugalmas és csak részben módosítható. Azonban 2024-től kezvde az ügyfeleink jelentős változásokra számíthatnak ezen a területen. Az Indecs folyamatos fejlődését a jelenlegi 25 ügyfelünk aktív piaci jelenléte, és az innen érkező igények biztosítják.

Az Indecs nem csupán egy egyszerű szoftver, hanem egy teljes körű megoldás a követeléskezelés terén, melynek minden aspektusa az ügyfelek igényeihez és a hatékonysághoz van optimalizálva.