Indecs Workflow integrációnk felülmúlja várakozásainkat, hatalmas az érdeklődés új modulunk iránt.

Szerző: | 2024.jún.14

A május 9-i konferencián debütált Indecs Workflow modul bevezetéséről az első szerződéseinket már alá is írtuk ügyfeleinkkel, és lendületesen halad az üzleti folyamatok analízise. Partnereink által már korábban formalizált, jól átgondolt, szépen és világosan lerajzolt folyamatábrákat látva nyilvánvalóvá vált számunkra, hogy egy régóta létező igényt elégít ki az új Indecs Workflow modulunk.

Mind ügyfeleink, mind kollégáink számára izgalmas időszak ez, mert szinte egyik munkafolyamat során sincs ilyen nagy szükség a kreativitásra, a logikus gondolkodásra, a lehetőségek elemzésére és mérlegelésére. Újabb és újabb eshetőségek kerülnek bele a folyamatmodellekbe, ezzel párhuzamosan pedig az Indecs egyre több funkciója érhető el a folyamatok által vezérelve. Gyakorlatot szerzünk most abban is, hogy miként érdemes ellenőrizni az Indecsben az ügyintéző által elvégzett munkát, hogy az ellenőrzés se túl laza, se túl szigorú ne legyen. Ha túl laza, sérülhet az adatok integritása, ha pedig túl szigorú, az már a hatékony napi munkát akadályozhatja.


Heteken belül sor kerül az első éles indulásra is, amit mindannyian izgatottan várunk. Hiszünk abban, hogy új termékünk nagyon megkönnyíti majd ügyfeleink munkáját, csökkenti a mindennapi stresszt és segít, hogy az igazán lényeges dolgokkal foglalkozhassanak.